Messi, durant el partit al Camp Nou contra el City (REUTERS)
Barça

Messi reconeix que el Barça de Luis Enrique és més agressiu en atac que el de Pep Guardiola

El davanter argentí ha repassat l'actualitat del Barça durant la prèvia del partit d'aquest dimarts contra el Manchester City (20.45, TV3)

Marc BéjarActualitzat

Leo Messi ha valorat el duel europeu d'aquest dimarts a l'Etihad (20.45, TV3) davant el Manchester City de Pep Guardiola. L'argentí ha concedit una entrevista a "The Sun" on explica les diferències entre l'actual Barça i el que va entrenar el tècnic de Santpedor. "Tothom coneix el nostre estil de joc, però cada entrenador hi aporta els seus matisos". El davanter blaugrana ha destacat que "amb Luis Enrique som més agressius quan ataquem, mentre que amb Guardiola fèiem menys contraatacs".

Tot i els petits canvis introduïts pel tècnic asturià, Messi segueix remarcant la fortalesa del grup, de qui afirma que "treballem junts per guanyar i no hi ha egoismes entre nosaltres". Una de les mostres d'aquesta bona relació al vestidor blaugrana és la seva amistat amb Neymar, de qui el 10 en destaca la seva senzillesa. "És una persona molt propera i l'admirem", sentenciant que "ens portem molt bé".

Messi afronta el partit d'aquest dimarts a Anglaterra després de sumar ja sis gols a la Champions, amb dos triplets contra el Celtic de Glasgow i el City en el partit de la primera volta al Camp Nou. El crac argentí ha advertit dels perills de l'equip anglès: "És un gran equip i amb Guardiola creixerà encara més". Serà un enfrontament especial, on es trobarà també amb el seu amic i compatriota Agüero, a qui ha situat al nivell de Luis Suárez, entre els millors 9 del món.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut