Messi obre el camí de la victòria de l'"albiceleste" contra Xile, que es va imposar per 1 a 2

Leo Messi obre el camí de la victòria de l'"albiceleste"contra Xile, que es va imposar per 1 a 2. Higuaín, que va acabar el partit tocat, va ser l'autor del segon. El gol dels locals va arribar al temps afegit. Els tres blaugranes del partit: Messi, Mascherano i Alexis Sánchez, han jugat els 90 minuts.

L'Argentina ha fet aquesta matinada un pas més per classificar-se per al Mundial en derrotar Xile per 1 a 2. Leo Messi, qui si no, ha obert el marcador al minut 27, aprofitant una passada de Fernando Gago. El gol ha afectat els xilens, que han vist com al cap de tres minuts era el madridista Gonzalo Higuaín el qui feia el 0 a 2. Una imatge curiosa: al descans, l'àrbitre s'ha fet una fotografia amb Leo Messi.

Mala sort per al Madrid, perquè Higuaín s'ha lesionat a la segona part, en una acció de Jara, i no ha pogut continuar al terreny de joc.

El gol de Xile ha arribat en el temps afegit. L'ha fet Felipe Gutiérrez, al minut 90. Els blaugranes Messi, Mascherano i Alexis Sánchez han jugat tot el partit.