Messi abandona el terreny de joc capcot (EFE)
Lliga de Campions

Messi no marca ni assisteix per cinquè partit consecutiu

El crac argentí del Barça no encadenava cinc duels consecutius sense marcar des de feia cinc anys, i continua a un gol dels 500 oficials

Actualitzat
Leo Messi no ha marcat contra l'Atlètic de Madrid en la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions, i encadena cinc partits consecutius sense marcar ni assistir. Un fet pràcticament inèdit que no li passava des feia cinc anys, concretament des de d'abril de 2010.
 
Messi, que és a un gol dels 500 oficials (449 amb el FC Barcelona i 50 amb l'Argentina), no ha pogut trencar aquesta sequera golejadora al Calderón en un duel on ha tornat a estar lluny del seu millor nivell.
 
La preocupant falta d'eficàcia que pateix el davanter argentí l'ha portat a no marcar en els partits de Lliga davant del Vila-real, Reial Madrid i Reial Societat, més el doble enfrontament europeu contra l'Atlètic de Madrid.
 
L'última vegada que Messi va estar cinc partits consecutius sense marcar es remunta a abril del 2010, quan va ser incapaç de marcar al Deportivo, l'Espanyol, l'Inter, el Xerez i de nou l'Inter de Milà.
Anar al contingut