Leo Messi, en una imatge d'arxiu (EFE)
Barça

Messi no es presenta a un judici a Girona per una demanda per un suposat incompliment de contracte

El demandant al·lega que ell i el pare del jugador van signar un document el 2004, quan encara jugava al juvenil B del Barça, pel qual els Messi li havien de pagar un percentatge dels guanys del futbolista si arribava al primer equip

Actualitzat

Leo Messi no s'ha presentat aquest dimarts als jutjats de Girona, on havia de declarar per una demanda en què un empresari gironí li reclama part dels guanys per un suposat incompliment de contracte. El demandant al·lega que ell i el pare de Messi van signar un document el 2004, quan l'argentí encara jugava al juvenil B del Barça, pel qual els Messi li havien de pagar un percentatge dels guanys del futbolista si arribava al primer equip blaugrana.

A canvi de signar aquest acord, l'empresari es comprometia a contractar el pare de Messi i regularitzar la seva situació a Espanya. El TSJC informa que si Messi no s'hi presenta pot suposar que accepta els fets. A més, la normativa preveu la imposició d'una multa amb l'advertiment previ a l'interessat si la seva absència està injustificada.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut