Leo Messi no es considera el millor futbolista de la història (@papermag)
Futbol internacional

Messi: "No em considero el millor, soc un futbolista més"

L'astre argentí del FC Barcelona ha concedit una entrevista a la revista nord-americana "Paper", on apareix en la portada al costat d'una cabra (goat en anglès, per les inicials de l'expressió "Greatest of all time").

Actualitzat

Leo Messi ha estat el protagonista de l'últim número de la revista nord-americana "Paper". Aquesta publicació d'àmbit cultural que es publica a Nova York ha dedicat la portada a l'astre argentí del FC Barcelona, a qui considera el millor futbolista de tots els temps. El capità de l'"albiceleste" apareix en la fotografia al costat d'una cabra (goat en anglès, per les inicials de l'expressió "Greatest of all time").

En aquesta entrevista, que es va fer en uns platós de Cornellà amb una cabra d'una granja escola de Navàs, al Bages, el crac argentí del Barça s'expressa amb la seva modèstia habitual i assegura que no es considera el millor jugador de la història del futbol. 

"No em considero el millor, crec que soc un futbolista més. Al camp, al final, som tots iguals quan comencen els partits. Sempre intento superar-me. Sempre he estat així".

Messi, que sempre ha admès que el seu somni és guanyar el Mundial amb la selecció argentina, ha volgut ser prudent amb les opcions de conquerir el títol mundial a Rússia.

"Serà important treballar bé en la preparació perquè en les eliminatòries vam estar lluitant fins al final i tampoc vam tenir massa temps per preparar-nos. Encara hem de fer-nos més forts com a equip per ser candidats i poder estar al nivell d'altres seleccions com França, Alemanya, Brasil o Espanya. Però l'Argentina és candidata sempre, tant és com arribi. Sempre aspirem al màxim i buscarem anar a poc a poc, però ferms per aconseguir anar avançant en el torneig".

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022Messi
Anar al contingut