Lionel Scaloni durant la seva primera roda de premsa com a seleccionador argentí (@Argentina)
Futbol internacional

Messi no disputarà els amistosos amb la selecció argentina contra l'Iraq i el Brasil

El seleccionador argentí, Lionel Scaloni, ha confirmat que el crac blaugrana tampoc jugarà els dos duels a l'Aràbia Saudita contra l'Iraq i el Brasil els pròxims 11 i 16 d'octubre

Actualitzat

Leo Messi continuarà sense anar amb la selecció argentina. Així ho va assegurar a Londres el seleccionador argentí, Lionel Scaloni, en declaracions al canal Fox Sports després de la gala dels premis The Best de la FIFA.

"No, no vindrà. És obvi que jo parlo amb ell (Messi), tots saben que tinc una gran relació. Vaig parlar amb ell i seguim pensant el mateix: que per ara és millor que no hi sigui. Estem en una etapa diferent i aquests nois que hi ha ara han de seguir jugant, seguir posant-se la samarreta de la selecció i veure què demostren. Això és el més important. Després, més endavant, quan vingui l'entrenador que vingui, ell decidirà si aquests nois tenen la capacitat de seguir vestint la samarreta o en cas contrari cridar els jugadors que tant ens van donar", ha explicat.

Messi, que no juga amb la selecció argentina des de l'eliminació al Mundial de Rússia, tampoc hi serà en els amistosos a l'Aràbia Saudita davant l'Iraq i el Brasil de l'11 i el 16 d'octubre, respectivament.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut