Els jugadors del Barça, en la passada final de la Lliga de Campions (Reuters)
Futbol

Messi, Neymar, Suárez, Iniesta, Mascherano, Rakitic i Bravo entren en la primera llista per a la Pilota d'Or

El FC Barcelona i el Reial Madrid són els equips més representats, amb Messi i Ronaldo com a favorits molt destacats sobre la resta d'aspirants

Actualitzat

Les edicions digitals d'alguns diaris esportius espanyols i italians han avançat aquest divendres un primera llista de 59 candidats per a la Pilota d'Or de la FIFA 2015.

En la relació hi apareixen set jugadors del FC Barcelona i set més del Reial Madrid, que són els clubs més representats. Els jugadors del Barça seleccionats són Lionel Messi, Neymar, Luis Suárez, Andrés Iniesta, Javier Mascherano, Ivan Rakitic i Claudio Bravo, mentre que per part del Madrid hi ha Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Gareth Bale, Luka Modric, James Rodríguez i Toni Kroos. Tres jugadors claus en la comnsecució de l'últim triplet blaugrana s'han quedat fora: Gerard Piqué, Dani Alves Sergio Busquets.

Els màxims favorits per al premi són Messi i Ronaldo, que l'han guanyat en les últimes set edicions. L'argentí n'acumula quatre i el portuguès, tres.

La llista també inclou sis jugadors del Juventus, que va quedar subcampió d'Europa la temporada passada: Pogba, Chiellini, Morata, Vidal (ara al Bayern), Pirlo (al New York City) i Tévez (Boca Juniors). El Bayern de Munic de Pep Guardiola és el quart equip més representat amb Lewandowsky, Müller, Robben, Alaba i Neuer.

Entre els escollits apareixen altres noms familiars amb l'afició blaugrana, com Giovani dos Santos (Vila-real/LA Galaxy), Alexis Sánchez (Alexis), Ibrahimovic (PSG), Touré Yaya (Manchester City).

Anar al contingut