Josep Maria Bartomeu i Hiroshi Mikitani en l'acte de presentació de Rakuten a Barcelona
Barça

Messi, Neymar, Piqué i Turan participaran en la presentació de Rakuten com a nou patrocinador del Barça

Dijous, després de tots els actes de presentació amb la firma japonesa, tornaran cap a Barcelona per posar-se a les ordres de Valverde

Actualitzat

Leo Messi, Neymar Jr., Gerard Piqué i Arda Turan seran al Japó aquesta setmana per participar en els diferents actes de la presentació de Rakuten com a nou patrocinador del FC Barcelona, segons ha anunciat el mateix Club en un comunicat.

Piqué ja és en terres nipones, mentre que la resta de l'expedició blaugrana, acompanyada pel vicepresident de Màrqueting i Comunicació, Manel Arroyo, sortirà aquest dimarts. Dimecres tindran una reunió privada amb Hiroshi Mikitani, fundador i CEO de Rakuten.

Dijous hi haurà la roda de premsa de presentació que escenificarà l'acord per l'esponsorització de la samarreta del primer equip del Barça per a les pròximes quatre temporades. Posteriorment, la delegació blaugrana es trobarà amb empleats de l'empresa i, a última hora, faran un sopar amb personalitats i convidats. En aixecar-se de la taula aniran directament cap a l'aeroport per tornar a Barcelona i incoporar-se a la resta del grup, que ja portarà uns dies treballant sota les ordres d'Ernesto Valverde.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut