Barça

Messi necessita un gol davant l'Apoel de Nicòsia per superar el rècord de Raúl de gols a la història de la Champions

Messi i Raúl estan empatats amb 71 gols com a màxims golejadors en la història de la Lliga de Campions. Messi està a punt de superar la marca, però no pot oblidar que Cristiano Ronaldo ha fet 70

Actualitzat

Messi va igualar el 5 de novembre el registre de Raúl González com a màxim golejador en la història de la Champions. Amb els dos gols que va aconseguir al camp de l'Ajax (0-2) el davanter argentí va arribar a la xifra de 71 gols, els mateixos que va aconseguir Raúl (66 amb el Reial Madrid i 5 amb el Schalke) al llarg de la seva carrera.

Només que aconsegueixi un gol davant l'Apoel de Nicòsia, Messi superarà Raúl i trencarà dos rècords golejadors en tan sols 4 dies, fet que probablement també és una marca històrica per si mateixa. Llàstima que és un registre que li pot durar molt poc a l'astre blaugrana.

I és que l'estrella actual del madridisme, Cristiano Ronaldo, suma 70 gols a la Champions i podria agafar el relleu del seu predecessor al Reial Madrid. De ben segur que aquesta serà una cursa entre Messi i Ronaldo que pot allargar-se diverses temporades. Sembla que el barcelonista parteix amb avantatge perquè és tres anys més jove que el portuguès, però el seu rival no l'hi posarà gens fàcil.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut