Messi marca el seu gol 100 a la Champions en la victòria contra el Chelsea

Leo Messi continua fent història. L'argentí ha aconseguit arribar a la xifra de cent gols marcats a la Champions. La fita l'ha assolit al Camp Nou, contra el Chelsea.

Leo Messi ja ha fet cent gols a la Champions. L'astre argentí ha aconseguit, contra el Chelsea, marcar les dues dianes que el separaven d'aquesta xifra màgica. La primera ha arribat al minut 3 del partit quan el davanter blaugrana, sense angle, ha fet passar la pilota per sota de les cames de Courtois. La segona ha estat en el minut 62. La pilota ha tornat a passar per sota de les cames del porter anglès abans d'arribar al fons de la porteria. Aquest cop, però, Messi havia xutat des de la distància.

Messi es va estrenar en aquesta competició el 2 de novembre del 2005, contra el Panathinaikos. Els grecs van marxar del Camp Nou amb un 5-0. El gol de l'argentí va arribar al minut 34 i va significar el 3-0. Aquella temporada, el Barça va guanyar la Champions en la final disputada a París contra l'Arsenal.

El de Rosario és el segon anotador històric del campionat. El supera Cristiano Ronaldo, que en du 117. El portuguès ha marcat en aquesta competició amb les samarretes del Manchester United i del Reial Madrid.