Barça

Messi no marca en el seu partit 100 amb el Barça a la Lliga de Campions

El davanter argentí, que va debutar a la Champions el desembre del 2004, amb només de 17 anys, ha jugat el seu partit número 100 a la Lliga de Campions, contra la Roma

Actualitzat

Leo Messi ha jugat aquest dimecres, contra la Roma, el seu partit número 100 de Champions League. El davanter argentí del Barça, que no ha pogut celebrar el centenari marcant un gol, va debutar el 7 de desembre del 2004, fa gairebé onze anys, amb només 17 anys.

El primer partit del jove Messi va ser un Xakhtar Donetsk-Barça en què, a part de titular, va jugar els 90 minuts de partit, a les ordres de Frank Rijkaard. El resultat, però, va ser advers per als blaugrana, que van perdre per 2-0. Però segurament l'argentí tindrà més present el seu primer gol en la competició, que no va arribar fins a un any després, el 2 de novembre de 2005. Va ser en el FC Barcelona-Panathinaikos que el Barça va guanyar de carrer amb una maneta (5-0). Messi va marcar el tercer gol del Barça.

Durant aquests gairebé 11 anys jugant a Europa, Leo té uns números per envejar. L'argentí ha marcat 77 gols, i ha acumulat 58 victòries. A més, el davanter col·lecciona quatre títols de Champions: 2006, 2009, 2011 i 2015.

L'últim partit de Champions que va jugar l'argentí, i que consta com a número 99, és el de la final de Berlín que va guanyar el Barça contra la Juventus (3-1). Ara, el crac argentí ha tornat a Roma per jugar el seu partit número 100, al mateix lloc on va deixar sentenciada la final del 2009 amb un esplèndid gol de cap. El crac argentí ha buscat celebrar el centenari europeu marcant un gol, però primer Szcesny i després el travesser ho han impedit.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut