Leo Messi sortint de declarar en una imatge d'arxiu (Reuters)
Leo Messi sortint de declarar en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

Messi ja és a Barcelona per declarar aquest dijous davant del jutge

L'avió del davanter argentí ha aterrat a l'aeroport del Prat poc abans de la mitjanit d'aquest dimarts, però el crac blaugrana ha pogut esquivar la presència dels mitjans de comunicació que l'esperaven a la sortida de la terminal

Actualitzat

Lionel Messi ha arribat aquesta nit a Barcelona per declarar dijous davant del jutge per tres presumptes delictes contra la Hisenda Pública espanyola. L'avió del davanter argentí ha aterrat a l'aeroport del Prat poc abans de la mitjanit d'aquest dimarts, però el crac blaugrana ha pogut esquivar la presència dels mitjans de comunicació que l'esperaven a la sortida de la terminal. Un cop presti declaració, Messi es reincorporarà a la selecció argentina als Estats Units per disputar la Copa Amèrica del Centenari.

El davanter argentí del FC Barcelona té previst presentar-se aquest dijous a l'Audiència de Barcelona com a investigat per un judici de delicte fiscal en què li reclamen uns 4 milions d'euros per presumpta evasió fiscal en els seus drets d'imatge durant el 2007 al 2009.

A Leo Messi li acompanyarà als jutjats el seu pare, Jorge Horacio Messi, i l'advocat Enrique Bacigalupo. El futbolista blaugrana només està acusat per l'Advocacia de l'Estat, que sol·licita per a ell i per al seu pare una pena de 22 mesos i mig de presó - a raó de set mesos i 15 dies per cada un dels tres delictes contra la Hisenda Pública - i una multa.

Messi haurà d'enfrontar-se aquest dijous de nou a les preguntes de la fiscalia, de l'Advocacia de l'Estat i de la seva defensa i, en principi, no es mourà gens ni mica de la declaració que va fer al jutjat on va delegar tota la responsabilitat dels contractes al seu pare, al·legant que era totalment aliè a aquesta qüestió.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut