Barça

Messi ja és a Barcelona després del seu "hat-trick" contra l'Equador a Quito

El crac argentí del Barça ja ha tornat a Catalunya i dijous es reincorporarà als entrenaments amb els companys per començar a preparar el pròxim partit de lliga, contra l'Atlètic de Madrid

Actualitzat

Leo Messi ha aterrat aquesta nit a Barcelona en un vol privat procedent de Quito. Després de la seva exhibició amb un "hat-trick" decisiu contra l'Equador, el crac argentí del Barça ja ha tornat a Catalunya i dijous està previst que es reincorpori als entrenaments amb els companys a les ordres d'Ernesto Valverde per començar a preparar el pròxim partit de lliga contra l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano.

Després d'una breu i intensa celebració amb els seus companys de selecció argentina per haver assolit la classificació per al mundial de Rússia, Messi ha anat ràpidament cap a l'aeroport per agafar un avió juntament amb Javier Mascherano i el futbolista del PSG Ángel Di María. Després d'una escala a l'illa de Guadalupe, l'avió ha aterrat primer a París per deixar-hi Di María i finalment ha arribat a la capital catalana passades les vuit del vespre.

ARXIVAT A:
Messi
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut