Futbol

Messi i Suárez són a la convocatòria del Barça per al partit contra el Celtic

L'argentí, ja recuperat del procés víric, i l'uruguaià, que es va perdre el partit contra el Màlaga per sanció, encapçalen l'expedició blaugrana a Glasgow

Actualitzat

El Barça ha arribat aquest migdia a Glasgow, on dimecres (20.45) intentarà segellar el pas als vuitens de final de la Champions. Luis Enrique ha anunciat una llista de 20 convocats per al partit contra el Celtic, on es certifica el retorn de Leo Messi, que es va perdre el partit contra el Màlaga per un procés víric. Torna a la llista Luis Suárez, que no va jugar contra l'equip andalús per sanció, i també hi figura el central del filial Marlon.

Continuen sent baixa Andrés Iniesta i Samuel Umtiti i també Jérémy Mathieu, tot i que aquest últim ja està pràcticament a punt per reaparèixer.

La llista de convocats la formen: Ter Stegen, Cillessen, Masip; Sergi Roberto, Aleix Vidal, Piqué, Mascherano, Marlon, Jordi Alba, Digne, Busquets, Rakitic, Denis, André Gomes, Arda Turan, Rafinha, Luis Suárez, Messi, Neymar i Paco Alcácer.

L'equip s'entrenarà aquesta tarda, a partir de les set, al Celtic Park. Abans, Luis Enrique i Rafinha compareixeran en roda de premsa.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut