Futbol

Messi i Mascherano avancen la tornada i fan el primer entrenament a la Ciutat Esportiva

Tots dos jugadors argentins tenien permís fins dilluns que ve per haver arribat fins a la final de la Copa Amèrica, però han avançat el retorn a la feina. Després de passar les revisions mèdiques, els argentins han completat la primera sessió d'entrenament amb Neymar i Dani Alves.

Actualitzat

Leo Messi i Javier Mascherano han aparegut aquest dijous al matí per sorpresa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per sotmetre's a les pertinents proves mèdiques abans de començar la temporada. Als dos internacionals argentins, que van arribar a la final de la Copa Amèrica amb la seva selecció, no se'ls esperava fins dilluns que ve, 3 d'agost, però han avançat el seu retorn a l'activitat.

Els qui també se sotmeten a proves aquest matí, tal com estava previst, són Neymar i Dani Alves, així com Marc-André Ter Stegen, que ja va participar a la gira nord-americana de l'equip però no havia tingut temps de fer les proves.

Primer entrenament a la Ciutat Esportiva

Després de passar satisfactòriament les proves mèdiques, els argentins Leo Messi i Javier Macherano i els brasilers Neymar Jr. i Dani Alves han realitzat la primera sessió d'entrenament amb el FC Barcelona després de les vacances a les ordres dels preparadors físics Rafel Pol i Edu Pons.

Els quatre jugadors blaugrana han tornat a trepitjar la gespa de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí un parell de setmanes més tard que els seus companys a causa de la disputa de la Copa Amèrica.

El gruix de la plantilla del Barcelona es reincorporarà aquest divendres als entrenaments amb una doble sessió en la qual Messi, Mascherano, Alves i Neymar es retrobaran amb tots els seus companys amb l'única excepció del porter xilè Claudio Bravo, que tornarà a la feina dilluns que ve.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut