Barça

Messi i Márquez, novetats a la convocatòria per al partit contra el Numància

Leo Messi i Rafa Márquez són les novetats de la convocatòria del Barça per al partit de diumenge al camp del Numància. El davanter argentí i el defensa mexicà, que van tenir descans per al tràmit contra el Wisla de Cracòvia, tornen a una llista on han caigut Sylvinho i Pedro per decisió tècnica. Els homes escollits per Guardiola per jugar a Los Pajaritos són: Valdés, Pinto, Alves, Abidal, Márquez, Puyol, Piqué, Cáceres, Keita, Touré, Gudjohnsen, Hleb, Iniesta, Xavi, Eto'o, Messi, Henry i Bojan.

Actualitzat
Guardiola: "S'ha d'agafar ràpidament el to a la Lliga"

Guanyar el primer partit davant el Numància per "agafar ràpidament el to a la Lliga" és el primer objectiu que s'ha marcat Pep Guardiola, conscient que ser regular al torneig domèstic influeix positivament "a l'hora d'afrontar la resta de competicions". El de Santpedor, però, ha advertit que "els inicis sempre són complicats" i que el Numància "no té res a perdre, juga a casa i segur que posarà les coses difícils".

El tècnic blaugrana espera que els seus jugadors tinguin un bon debut. "Cal ser ambiciosos, agressius, intensos, jugar bé i endur-nos els tres punts", ha subratllat Guardiola, que no vol excuses en cas de derrota. "No importa el rival, no importa el camp, no importa l'àrbitre. Quan no guanyem un partit serà perquè nosaltres no haurem estat encertats. Aquest diumenge, ni guanyem ni perdem la Lliga, però cal començar bé", ha apuntat.

L'entrenador del Barça també ha parlat sobre el crac de l'equip, Leo Messi. "Ha tornat de Pequín sense lesió, que és una gran notícia per a nosaltres, amb la medalla d'or i feliç. Està bé, com sempre. Content i en bona sintonia, tot i que els primers dies li va costar dormir per culpa del 'jet-lag'", ha conclòs.
Anar al contingut