Futbol

Messi i Adriano entren a la llista del València-Barça i Alexis i Xavi en queden fora

Bones notícies a l'entrenament matinal del Barça: tant Leo Messi com Adriano Correia s'han entrenat amb tota normalitat i estaran disponibles per al tècnic Gerardo Martino de cara al partit al camp del València, diumenge a les nou. Els dos han entrat a la llista de convocats mentre que Alexis i Xavi, dos dels jugadors que més minuts acumulen, n'han quedat fora.

Actualitzat
Bones notícies a l'entrenament matinal del Barça: tant Leo Messi com Adriano Correia s'han entrenat amb tota normalitat i estan a disposició del tècnic Gerardo Martino de cara al partit al camp del València, diumenge a les nou. Els dos han entrat a la llista de convocats mentre que Alexis i Xavi, dos dels jugadors que més minuts acumulen, n'han quedat fora.
 
Adriano es va lesionar durant el Màlaga-Barça i va haver de ser substituït. Messi, per la seva banda, va fer entrenament a part el dijous després de jugar tot el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya.  El 10 del Barça, també va fer treballs de recuperació aquest divendres perquè segons Martino "vam decidir que acabés la recuperació" i aquest dissabte "no hi hauria problemes per entrenar".

Sobre l'absència de Xavi i Adriano, el tècnic blaugrana ho ha justificat amb les rotacions. "Ells, sobretot Alexis ha jugat molt fins i tot a la pretemporada i Xavi ha vingut de la Copa Confederacions i ha jugat tots els partits. Els tocava -en el meu criteri- parar un partit i com la setmana que ve s'integren a les seleccions i els dos tenen dos partits, crèiem convenient que no hi siguin aquest cap de setmana" ha explicat. A més, amb aquestes rotacions, el Tata Martino ha dit que "és una bona manera de posar a la banqueta suplents que han disposat de menys minuts".

A Mestalla, el tècnic argentí s'espera un València que "anirà a treure el partit" i per aquest motiu, ha explicat, que durant al setmana el que han fet ha estat "imaginar-nos situacions i després veure si hi ha alguna alternativa i entrenar-les per veure si les podem resoldre". No creu que els dos primers partis dels valencianistes puguin ser una bona referència, ja que "amb el fons d'armari que tenen pot passar de tot". Els blaugranes, ha afirmat, que "aniran a guanyar el partit" i ho volen fer millorant les oportunitats de cares a porteria, ja que segons Martino "hauriem de tenir més oportunitats de fer gol a cada partit". A València, ha explicat: "intentarem trobar la nostra millor forma per evitar que puguin disposar del potencial que tenen".

L'equip marxarà aquest dimenge a les 10.15h cap a València per disputar, a les nou del vespre, el partit a Mestalla.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut