Barça

Messi: "He menjat malament durant molts anys"

El crac argentí del Barça confessa en una entrevista de caràcter personal a America TV que el seu somni és guanyar el Mundial amb la selecció argentina, ha parlat de com ha canviat la seva manera de jugar i de veure el futbol en els últims temps, i revela que encara no sap si es quedarà a Catalunya o marxarà a l'Argentina quan deixi el futbol

Actualitzat

Un Leo Messi tranquil i relaxat s'ha obert per explicar algunes inquietuds esportives i també alguns aspectes de la seva vida personal en una entrevista que es va fer a les instal·lacions del Barça fa uns deu dies per al programa "La cornisa", que s'emet a la cadena de televisió argentina America TV.

El jugador blaugrana deixa molt clar que des de fa temps té un somni com a jugador de futbol, un somni que té un escenari molt clar, el Mundial de Rússia, perquè considera que serà l'última oportunitat per fer-lo realitat.

"Poder estar a la final, poder guanyar-la, poder aixecar la Copa, és un somni de sempre i cada vegada que arriba el Mundial es fa més fort encara."

Messi que reconeix que des de fa un temps ha canviat la seva manera de jugar i de veure el futbol i també confessa que amb el naixement dels seus fills les seves prioritats han canviat. Ara, diu, una derrota no l'afecta tant com abans, ja que considera que la família és més important que el futbol.

"Un va creixent i va aprenent coses dins del camp. Abans agafava la pilota i feia la meva jugada, avui intento fer jugar més a l'equip, que passi més la pilota per mi i no ser tan egoista prop de l'àrea, buscar sempre una millor opció. Però crec que segueixo corrent igual que ho he fet sempre, però de diferent manera."

Messi també ha explicat que no es penedeix d'haver vingut a Barcelona quan era molt petit; que era ell qui s'injectava l'hormona de creixement per créixer; i que el problema que va tenir amb els vòmits ja l'ha solucionat perquè ara cuida l'alimentació.

"He menjat malament durant molts anys. Ja amb 22, 23... Menjava xocolata, ametllats..., bevia refrescos... Ara menjo bé. De tot però ordenat. De tant en tant una mica de vi tampoc em fa mal. Vaig notar molt el canvi amb el tema dels vòmits. Es van dir moltes coses. Al final vaig controlar el tema i no va passar més."

Messi també explica que no es pronuncia sobre moltes coses, perquè té un poder d'influència molt fort i ha de vigilar el que diu. Sí que deixa clar que està preocupat per la violència que hi ha al seu país. Un fet que podria influir en el seu futur un cop deixi el futbol. Tot i que ara mateix no ho té clar.

"M'agradaria fer tot el que no m'ha deixat fer la professió, i el dia a dia que tinc que no em deixa fer tot el que m'agradaria, però no sé si serà aquí a Barcelona, o a Rosario. No ho sé perquè no sé encara què faré."

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut