Josep Maria Bartomeu i Leo Messi, firmant el nou contracte (FCBarcelona)
Barça

Messi firma el nou contracte amb el Barça fins al 2021

El davanter argentí ha signat fins al 2021 i tindrà una clàusula de rescissió de 700 milions d'euros

Actualitzat

Leo Messi i Josep Maria Bartomeu han plasmat aquest dissabte la renovació del crac argentí pel Barça. El nou contracte de Messi s'extén fins al 30 de juny del 2021, quan el jugador tindrà 34 anys. D'aquesta manera, Messi, que va arribar amb 13 anys a Can Barça, haurà estat més de 20 anys a la disciplina blaugrana.

Messi i el Barça ja tenien un acord de renovació des de uns mesos enrere, però faltava la plasmació de l'acord. La imatge ha arribat finalment aquest dissabte. Un dels detalls que quedaven per saber: Messi tindrà una clàusula de rescissió de 700 milions d'euros. Fins ara era de 250 milions.  

Números de crac

Messi és considerat per molts el millor jugador de la història del futbol. Estan fora de discussió els seus números amb el Barça, des de que va debutar amb el primer equip, fa poc més de 14 anys.

En aquest temps, l'argentí s'ha convertit en el màxim golejador del club blaugrana (523 gols en partit oficial) i de la Lliga espanyola  (361 gols). Amb el Barça, ha guanyat 30 títols, entre els que destaquen 4 Champions, 3 Mundials de clubs i 7 Lligues espanyoles.   

En l'aspecte individual, el joc de Messi també ha trobat recompensa, amb la conquesta de 4 Pilotes d'Or i 4 Botes d'Or. La més recent, corresponent a la temporada passada, la va recollir aquest mateix divendres.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut