Futbol

Messi estrenarà capitania en l'Argentina-Xile d'aquest divendres, en directe al canal Esport3

L'Argentina juga aquest divendres contra Xile. En l'últim entrenament de l'equip argentí, De Michellis s'ha marejat després d'una topada amb un company. En un principi semblava greu, i fins i tot l'ha anat a buscar una ambulància, però tot ha quedat en un ensurt. Leo Messi estrenarà capitania en partit oficial. Un partit que oferirà en directe el canal Esport3 a la una i deu minuts de la matinada de divendres a dissabte.

Actualitzat
Contra la selecció xilena, Argentina començarà aquest divendres el camí cap al Mundial del 2014. Estrenarà entrenador, Alejandro Sabella. Aquest tècnic donarà total llibertat a Messi, però també li donarà responsabilitat, ja que el blaugrana estrenarà capitania amb la seva selecció.

En el partit d'aquest divendres serà l'únic blaugrana, ja que el xilè Alexis Sánchez continua recuperant-se, i Javier Mascherano no el podrà jugar per sanció. Sí que podrà jugar el següent, dimarts, contra Veneçuela. No sap si al mig del camp o a l'eix de la defensa. El que sí que té clar Mascherano és que, aquest any, al Barça, les places per jugar al mig del camp seran molt cares.

L'ensurt de l'entrenament de dimecres a Buenos Aires el va donar De Michelis, que va topar de cap amb el seu company Marcos Rojo i va perdre el coneixement. Fins i tot va entrar una ambulància al camp d'entrenament per endur-se'l, però finalment, l'ara jugador del Màlaga, va poder marxar caminant.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut