Messi celebra la victòria del Barça a Wembley (Reuters)
Lliga de Campions

Messi: "Estem molt contents perquè ha sortit tot com volíem"

El crac argentí del Barça s'ha mostrat molt satisfet pel joc desplegat a Wembley i ha assegurat que han d'estar bé a la lliga i la Copa si volen tenir opcions de guanyar la Champions

Actualitzat

Leo Messi, autor de dos dels quatre gols del Barça a Wembley, no ha pogut amagar la seva satisfacció pel joc desplegat pel seu equip, especialment a la primera meitat, davant del Tottenham (2-4), en un duel que l'argentí no ha dubtat a qualificar d'un "partidàs" dels blaugrana.

"Hem fet un gran partit. El primer temps ha estat extraordinari. Estem molt contents perquè ha sortit tot com volíem", ha assegurat en declaracions a Movistar Plus.

No obstant això i malgrat la superioritat del conjunt blaugrana, el crac argentí ha reconegut les dificultats què li ha posat el Tottenham a la segona meitat.

"Hem tingut una mica de mala sort. Anàvem 2-0 controlant el partit, ham tingut dos pals i en la següent jugada ens han fet una contra ràpida, i amb el 2-1 ens han complicat el partit, però ens hem sabut sobreposar i l'hem resolt al final. Hem estat molt superiors".

En aquest sentit, el davanter barcelonista, que ja va deixar clars en la pretemporada els seus desitjos de tornar a guanyar la Lliga de Campions, ha insistit que no deixaran cap competició al marge per centrar-se en la màxima competició continental.

"La Champions és òbviament la cirereta del pastís. Tots somiem i volem aconseguir-la, però som conscients que hem d'estar bé en Lliga i a la Copa tot l'any. Cal estar bé a la Lliga per després estar bé a la Champions. No deixarem de banda cap competició", ha conclòs.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut