Barça

Messi estarà un mínim d'una setmana de baixa i es perdrà els dos partits de Lliga vinents

Bones notícies a Can Barça. Malgrat l'espectacularitat de l'entrada que va rebre Leo Messi durant el partit contra l'Atlètic de Madrid, el segon diagnòstic ha confirmat el primer. El jugador argentí ha passat aquest dilluns per l'Hospital de Barcelona, on li han fet una ressonància magnètica que ha confirmat que el jugador té un esquinç als lligaments laterals intern i extern del turmell dret, però que no hi ha lesions òssies. El diagnòstic més optimista el deixa una setmana de baixa. Per tant, si es compleix aquest termini, Messi es perdrà el partit de Lliga de dimecres contra l'Sporting de Gijón i el de dissabte, a San Mamés, que es retransmetrà en directe a TV3.

Actualitzat
Van haver de retirar Messi del terreny de joc en llitera i, en principi, es perdrà els dos partits de Lliga vinents, davant l'Sporting de Gijón i l'Athletic de Bilbao. Com que no hi ha lesions òssies, la disponibilitat del jugador es valorarà a partir de l'evolució del problema físic, tot i que sembla poc probable que pugui jugar en el partit europeu davant el Rubin Kazan, el 29 de setembre que ve.

Després dels compromisos davant l'Sporting (22 de setembre), l'Athletic (25 de setmebre) i el Rubin (29 de setembre), el Barça jugarà a casa davant el Mallorca el primer cap de setmana d'octubre, abans que s'interrompi novament el campionat a causa dels compromisos de les seleccions nacionals. La selecció de l'Argentina, dirigida per Sergio Batista, disputarà entre el 8 i el 12 d'octubre dos partits amistosos.

Villa: "L'entrada és esgarrifosa, però no hi ha mala intenció"

A l'entrenament d'aquest dilluns, els companys de Messi han celebrat que la lesió de l'argentí no sigui tan greu. La bona notícia i la victòria al Calderón han provocat un ambient més animat a la sessió preparatòria. Però alguns encara tenien al cap la dura entrada que va rebre l'argentí. Villa ha assegurat que l'entrada de Tomas Ujfalusi a Messi és una acció violenta "que fa esgarrifar", encara que ha exculpat el defensa txec de l'Atlètic i ha dit que creia que "no va ser amb mala intenció ni amb la idea de lesionar". L'acció, que va provocar un esquinç al turmell dret de Messi, "en directe no es veu de la mateixa manera, perquè els gestos de dolor de Messi feien témer el pitjor", ha afirmat Villa, alleujat un cop ha sabut que l'argentí podrà tornar a jugar d'aquí aproximadament deu dies. "Pel que podria haver estat, és una sort", ha dit.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut