Messi no ha pogut batre la porteria de Buffon (Reuters)
Lliga de Campions

Messi espera batre la porteria de Buffon per primera vegada en la seva carrera

Tot i que s'han enfrontat molt poques vegades, en la final de la Champions del 2015, a Berlín, el crac blaugrana es va quedar sense batre el veterà porter italià i, uns mesos més tard, tampoc va veure porteria en un duel entre l'Argentina i Itàlia

Actualitzat

Leo Messi té aquest vespre un doble repte a la gespa del Juventus Stadium: marcar per primera vegada un gol a Gianluigi Buffon. Tot i que s'han enfrontat molt poques vegades, el crac argentí encara no ha pogut perforar la meta del veterà porter italià, ni amb el Barça, ni tampoc amb la selecció argentina. En la final de la Champions del 2015, a Berlín, Messi es va quedar sense marcar en la victòria blaugrana i, uns mesos més tard, tampoc va veure porteria en un duel entre l'Argentina i Itàlia.

Messi espera batre aquest vespre el mur de Buffon i, de retruc, marcar en una de les poques ciutats europees que encara li falten. De motivació i bons records, no n'hi falten. Contra el conjunt italià, el 2005, Messi va fer el seu primer gran recital. Es va presentar en societat trencant la cintura de Cannavaro en el trofeu Joan Gamper. Si l'argentí vol girar full ràpidament de Màlaga, haurà d'acabar ovacionat, com llavors, pels seus i pels rivals.

Anar al contingut