Messi
Messi en una acció de l'Argentina-Hondures (EFE)
Futbol

Messi es retira amb un fort cop en l'amistós contra Hondures i fa saltar l'alarma abans de la Copa Amèrica

El barcelonista va rebre un fort cop en una cama i a la zona lumbar que el va obligar a retirar-se del partit

Actualitzat

L'amistós que l'Argentina va jugar la matinada de dissabte contra Hondures (1-0) a San Juan es va saldar amb un fort ensurt per a Leo Messi i per al conjunt "albiceleste" quan falten pocs dies per començar la Copa Amèrica. L'estrella barcelonista es va haver de retirar del partit en el minut 63 a causa d'un xoc fortuït, però molt violent, que li ha provocat "un traumatisme al costat esquerre de la zona lumbar", segons les apreciacions dels fisioterapeutes sobre el mateix terreny.

Messi va estar una estoma estès sobre la gespa de l'estadi del Bicententerio i els seus gestos de dolor van causar una gran preocupació en la banqueta argentina. Després de rebre assistència mèdica, però, es va poder alçar i sortir del camp pel seu propi peu. Al llarg de dissabte se li faran les proves necessàries per diagnosticar el tipus de lesió que pugui tenir, si és que se n'ha fet cap. Després del cop, el jugador també es va queixar de mal en un genoll i en algunes costelles.

Encara en relació amb Messi, l'incident se suma a un altre contratemps per a l'Argentina. El jugador ha de tornar aquest mateix dissabte a Barcelona per declarar en el cas en què se l'investiga per un presumpte frau fiscal.

Partit de proves

L'Argentina va tancar aquest amistós de preparació amb una victòria per la mínima gràcies a un gol de Gonzalo Higuaín en el minut 30. Quan falta poc més d'una setmana per al debut de l'Argentina en la Copa Amèrica, es va fer difícil treure conclusions sobre el joc de l'equip que dirigeix Gerardo Martino. El tècnic va aprofitar per fer el màxim possible de proves i va utilitzar disset futbolistes. Com Messi, Javier Mascherano va sortir d'inici i va ser un dels pocs jugadors de camp que no van acabar substituïts.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut