Leo Messi i Luis Suárez sortint al camp d'entrenament aquest dilluns (Foto: FCBarcelona)
Barça

Messi es reincorpora als entrenaments del Barça

El davanter argentí, que va ser baixa d'última hora davant del Màlaga per una indisposició, ja està a punt de cara al partit de Champions al camp del Celtic

Actualitzat

El Barça ha tornat a l'activitat aquest dilluns per preparar el partit al camp del Celtic (dimecres, 20.45), corresponent a la cinquena jornada de la Lliga de Campions. Leo Messi, que no va poder jugar en el partit contra el Màlaga (0-0) per una indisposició, s'ha entrenat amb la resta de l'equip i estarà disponible per al desplaçament a Glasgow. 

Contra el Celtic també reapareixerà Luis Suárez, baixa en l'últim partit de Lliga per sanció. Gerard Piqué i Jordi Alba, que ja van reaparèixer dissabte, i Jérémy Mathieu, s'han entrenat amb l'alta mèdica i, per tant, ja només queden dos jugadorsde baixa, Andrés Iniesta i Samuel Umtiti. Al marge dels disponibles, els jugadors del filial Marlon, Mujica i Paik també s'han entrenat amb el primer equip.  

Visita de Justin Bieber

L'entrenament d'aquest dilluns ha tingut un convidat cèlebre, Justin Bieber. El cantant canadenc, bon amic de Neymar, ha aprofitat la seva estada a Barcelona per passar-se per les instal·lacions del Barça.  

  

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut