Messi ha estat l'ase dels cops després de la patacada de l'Argentina a Xile
Barça

Messi es planteja una retirada temporal amb l'Argentina després de la desfeta en la Copa Amèrica

El crac del Barça medita prendre's un descans amb la seva selecció, segons avança el diari "Olé" citant fonts pròximes al futbolista de Rosario

Jordi BentanachsActualitzat

Leo Messi ha estat, un cop més, l'ase dels cops després d'una nova desfeta de l'Argentina. L'última patacada en la final de la Copa Amèrica podria obligar el blaugrana a replantejar-se el seu compromís amb la selecció "albiceleste".

El ma físic se'n va aviat, el de l'ànima vol més temps. Les seqüeles anímiques de la segona gran final de seleccions perduda consecutivament s'estan agreujant per a Leo messi per les garrotades que li estan arribant des del seu país.

Televisions, ràdios i premsa escrita han atacat durament el davanter del Barça, també fent ús de la sàtira. Per tot plegat, alguns mitjans argentins especulen amb una retirada temporal de Messi de la selecció nacional. Citant fonts properes al de Rosario, el diari "Olé" avança la decisió, a cop calent, de deixar l'"albiceleste". Potser una "selfie" amb un nen, enmig de la desolació del crac, serà una de les seves últimes imatges amb l'Argentina en un futur pròxim.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut