Barça

Messi es mostra "segur" de la victòria del Barcelona a tretze dies del clàssic contra el Madrid

Leo Messi s'ha mostrat "segur" de la victòria del Barcelona a tretze dies del clàssic contra el Reial Madrid, en una entrevista elaborada i difosa per FIFA.com en la concentració que el davanter desenvolupa amb la selecció argentina. En vigílies del partit amistós a Qatar entre argentins i brasilers, Messi proclama la condició de favorit del Barcelona: "Si juguem al nostre nivell, guanyem segur el Reial Madrid. Serà un gran partit, com sempre. A mi se'm donen bé, he aconseguit grans actuacions i bonics gols." Però Messi, de 23 anys, adverteix que "ells aquest any vindran amb ànim de revenja".

Actualitzat
"Des del 2-6 del Bernabéu suposo que tenen moltes ganes de guanyar-nos. Ells s'han vist reforçats aquest any amb l'arribada de fitxatges i de Mourinho, però el Barça segueix sent superior", aclareix l'internacional argentí. Sobre el Reial Madrid, l'actual líder de la Lliga espanyola, Messi destaca "el canvi de mentalitat experimentat amb l'arribada de José Mourinho". "Ara segueixen sent un grandíssim equip, però se'ls veu des de fora amb una mentalitat més guanyadora des del principi", afegeix.

Messi també va relacionar la possibilitat que el Barcelona arribi a la final de la Lliga de Campions amb la capacitat de mantenir el màxim nivell de joc. "Si som capaços de mantenir el nivell demostrat en els últims temps, hi serem. I també hi veig el Chelsea, el Reial Madrid, el Bayern o l'Inter. Si n'hagués d'escollir un, l'equip de Carlo Acelotti arriba molt fort aquesta temporada. El veig com el rival per batre." "A Atenes ens costarà patir per guanyar", comenta sobre la seva pròxima cita europea contra el Panathinaikos. "No regalen res, per alguna cosa és la millor competició a nivell de clubs", afegeix.

Messi ha elogiat també el paper que assumeix David Villa en la primera temporada amb la samarreta blaugrana, i eludeix comentar les declaracions de l'exjugador del Barcelona Zlatan Ibrahimovic. "Crec que anaven dirigides més cap a l'entrenador", matisa sobre aquesta última qüestió. "Cada partit que passa ens entenem millor. No ens coneixíem, però ens hem compenetrat molt bé per la nostra forma de jugar", diu Messi sobre el seu company Villa.

"M'agrada jugar endavant, trepitjant l'àrea. Sempre intento endarrerir una mica la meva posició per treure el defensa de la seva zona i, de passada, poder-li encarar i superar-lo en l'un contra un", analitza el davanter argentí sobre la seva forma de jugar en l'esquema de l'equip barcelonista.

El Brasil i l'Argentina jugaran demà, dimecres, a Doha, a l'estadi Xeic Khalifa. La selecció albiceleste presenta cinc baixes, l'última també per una lesió del davanter Diego Milito.
Anar al contingut