Messi és la clau en la victòria de l'Argentina sobre el Paraguai (1-0) en la Copa Amèrica

Gabi Milito no ha jugat, per sanció, el tercer partit de l'Argentina a la Copa Amèrica. Aquesta matinada, davant el Paraguai, l'albiceleste ha tornat a trobar Leo Messi com a jugador desequilibrant. El davanter blaugrana continua sense fer cap gol, però ha estat clau en l'única diana del partit, al minut 78. Messi havia sortit de la banqueta al segon temps, on "El Coco" Basile l'estava reservant, i ha fet una bona jugada, que ha finalitzat de forma perfecta Javier Mascherano, del Liverpool. Amb l'1-0 d'avui, l'Argentina ha estat l'únic equip que ha guanyat els tres partits de la primera fase i ara s'enfrontarà al Perú als quarts de final, mentre que el Paraguai jugarà amb Mèxic.

En canvi, qui no serà als quarts de final serà Colòmbia, tot i la victòria d'avui sobre els Estats Units. L'únic gol del partit l'ha fet Jaime Castrillón, amb un excel·lent cop de cap, un gol que ha arribat al primer quart d'hora de partit. Els colombians han deixat escapar després el 2-0, quan el porter nord-americà, Brad Guzan, ha aturat un penal a Hugo Rodallega. Les altres eliminatòries de quarts seran Veneçuela-Uruguai i Xile-Brasil.