Futbol

Messi es converteix en el màxim golejador històric de la selecció amb 55 gols

L'argentí ha superat el rècord històric golejador amb l'"albiceleste" que tenia el seu compatriota Gabriel Batistuta amb un gran gol de falta

Actualitzat

Leo Messi ha conduït la selecció argentina a la final de la Copa Amèrica, després de golejar l'amfitriona, els Estats Units, per 4 a 0. El blaugrana, a més, s'ha convertit en el màxim golejador històric de l'"albiceleste", amb 55 gols, superant Batistuta, després del gol marcat de falta que ha significat el 2 a 0.

El gol ha estat una autèntica obra d'art que ha fet embogir els espectadors que omplien l'estadi, a Houston. Messi s'ha preparat per llançar una falta. La posició no era la més idònia per a un esquerra, ja que la pilota estava escorada a l'esquerra. Però ja sabem que per al 10 "albiceleste" no hi ha res que sigui impossible. I així ha estat. La pilota ha superat la tanca i ha entrat per l'escaire de la porteria de Brad Guzan, que no ha pogut fer res per evitar-ho. Una jugada per delectar-se, una nova obra mestra de Leo Messi que servia per superar els registres d'un històric canoner argentí, Gabriel Batistuta. A més, Messi, autor de dues assistències en el matx, s'ha endut el premi al MVP del partit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut