Messi, en una imatge de l'entrenament d'aquest dijous (FC Barcelona)
Futbol

Messi és baixa d'última hora per al partit del Barça contra el Màlaga a causa d'una indisposició per vòmits

Carles Aleñà ocupa el lloc de l'argentí en la convocatòria, mentre que Gerard Piqué serà la gran novetat en l'onze; Arda i Rafinha també entren en l'equip titular

Actualitzat

Lionel Messi no jugarà el partit del FC Barcelona aquest dissabte contra el Màlaga al Camp Nou (16.15). El club ha comunicat a última hora que el davanter argentí té una "indisposició per vòmits" i, per tant, ha caigut de la convocatòria de Luis Enrique. El substitut de Messi serà Carles Aleñà, del filial.

D'aquesta manera, el Barça començarà el partit sense dos components del trident, atès que Luis Suárez és baixa per sanció.

Just després de fer-se pública la baixa, el Barça ha anunciat l'onze titular per al partit, que estarà format per Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Digne; Busquets, Denis, Arda; Rafinha, Paco Alcácer i Neymar.

Així, doncs, es confirma el retorn de Gerard Piqué després de la lesió que l'ha apartat dels últims partits. Al davant, a més de Paco Alcácer en el lloc de Suárez, entra Rafinha. També s'hi podria incorporar Arda Turan, que és una de les moltes novetats que presenta el tècnic aquest dissabte.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut