Futbol

Messi envia un missatge de tranquil·litat aparent a les xarxes socials que ha acabat alterant els seguidors

El futbolista apareix amb la cama immobilitzada, porta una samarreta on s'hi llegeix "París" i es dirigeix a algú misteriós, anomenat amb l'inicial "H"

Actualitzat

Lionel Messi s'entreté com pot mentre no pot tornar a l'activitat dels entrenaments, i li ha agafat afició a fer-se fotos i a publicar-les als seus comptes en diverses xarxes socials, tal com va fer ahir mateix lluint una samarreta "albiceleste".

Aquest divendres hi ha tornat, i ho ha fet d'una manera prou enigmàtica. Ni 24 hores després que es confirmés que haurà d'anar a judici per l'acusació de frau fiscal, ha tornat a aparèixer somrient -això sí, amb la camma immobilitzada- i amb una aparent falta d'estrès que li faria enveja a qualsevol esportista professional.

Aquesta vegada, però, el missatge enviat és intrigant: "I així estic jo H...". De seguida, a les xarxes socials, s'ha començat a especular sobre el significat d'aquesta "H". Vol dir "Hisenda" o alguna altra mena d'expressió malsonant. Els hermeneutes més primmirats fins i tot han manifestat inquietud per la inscripció en la samarreta que porta: "París", la ciutat del PSG, un equip que no ha ocultat mai el seu interès per Messi.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut