Barça

Messi envia un missatge de condol i suport a les famílies i amics de les víctimes de l'atemptat de Barcelona

"Som molts més els que volem viure en aquest món en pau, sense odi i on el respecte i la tolerància siguin les bases de la convivència", ha escrit el jugador argentí del Barça al seu compte d'Instagram

Leo Messi ha penjat aquesta imatge de condol al seu compte d'Instagram

Leo Messi ha volgut solidaritzar-se amb les víctimes de l'atemptat d'aquest dijous a la tarda a Barcelona i ha enviat un missatge als terroristes: "No ens rendirem".

"Som molts més els que volem viure en aquest món en pau, sense odi i on el respecte i la tolerància siguin les bases de la convivència", ha escrit el jugador argentí del Barça al seu compte d'Instagram.
    
Messi ha enviat el seu condol i tot el seu suport " a les famílies i amics de les víctimes del terrible atemptat a la nostra estimada Barcelona", com els seus companys Gerard Piqué i Andrés Iniesta, que ho han fet a través del seu compte de Twitter.  


"Més que mai, tots junts contra aquest atac a la nostra ciutat", ha dit Piqué. "Tots consternats pel que ha passat i les notícies que segueixen sortint des de la nostra ciutat. Tot el meu afecte", ha manifestat Iniesta.  

L'exblaugrana Dani Alves també s'ha pronunciat sobre l'atemptat terrorista a la que va ser la seva ciutat durant vuit anys. "Pau, pau, pau, si us plau", ha escrit al seu compte d'Instagram al costat d'una foto seva lluint una samarreta que contenia un missatge similar però en anglès.