Barça

Messi encadena set jornades marcant i ja acumula 50 gols el 2010

Leo Messi va ser el millor en el millor partit de l'any al Camp Nou. Ni el pèssim arbitratge de Delgado Ferreiro va esguerrar l'espectacle. La inspiració de Messi, i sobretot el seu doblet, van tombar un Vila-real que no va posar les coses gens fàcils. El crac argentí va encadenar contra els groguets la setena jornada consecutiva marcant, i va superar el seu millor registre a la Lliga. Messi ja acumula 50 gols el 2010 i 66 en els últims 65 partits oficials en totes les competicions, uns registres absolutament impressionants. Després d'aquesta victòria, el Barça no tornarà als entrenaments fins dimarts a les 11 del matí a la Ciutat Esportiva, encara que a causa de les baixes pels amistosos de les seleccions, Guardiola haurà de tirar una altra vegada del filial.

Actualitzat
Leo Messi va batre un altre rècord. L'argentí va marcar per setè partit consecutiu i va superar la seva marca de la temporada 2007-2008. Tot apuntava que a Messi no li anava bé el Vila-real. L'argentí va necessitar fins a sis partits per fer un gol al submarí groc. Finalment, en la 35a jornada de la temporada passada, a El Madrigal, Messi va signar un doblet que va acabar valent mitja Lliga. Dissabte Messi va tornar a marcar a l'equip groguet i, de rebot, va trencar un nou rècord: fa set partits seguits que goleja a la Lliga, on suma 11 dianes, i ha superat la seva marca d'ara fa tres temporades, quan va marcar en sis partits seguits i va fer vuit gols.
 
A Messi no hi ha rècord que se li resisteixi. Recentment, l'argentí ha superat Rivaldo com a màxim golejador internacional (32 gols), ha arribat als 100 gols amb Guardiola a la banqueta i ha marcat en més de 100 partits diferents (amb una única derrota encaixada en aquests compromisos). L'argentí està en forma i disposat a batre tots els rècords possibles. Amb el doblet contra el Vila-real, Messi ha marcat 50 gols amb el Barça en aquest 2010 i n'acumula 66 en els últims 65 partits oficials.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut