Barça

Messi, en un acte promocional a Qatar, assegura que l'objectiu per a l'any que ve serà "guanyar-ho tot"

L'argentí ha viatjat aquest dilluns a Doha (Qatar) per a un seguit d'actes promocionals solidaris, on s'ha referit a la situació esportiva del Barça, a l'eliminació de la Lliga de Campions i ha donat un missatge d'esperança per a la temporada que ve, per estar competint al màxim nivell en tots els fronts.

Actualitzat
El Barça fa festa fins dijous i alguns jugadors han aprofitat el descans per complir compromisos publicitaris, com l'argentí Lionel Messi, que no va jugar contra el Valladolid perquè està lesionat, però que es va sumar a la festa final al Camp Nou amb la resta de jugadors, i acompanyat del seu fill Thiago.

L'argentí ha viatjat aquest dilluns a Doha (Qatar) per a un seguit d'actes promocionals solidaris, on s'ha referit a la situació esportiva del Barça, a l'eliminació de la Lliga de Campions i ha llançat un missatge d'esperança per a la temporada que ve, per estar competint al màxim nivell en tots els fronts.

El crac barcelonista s'ha mostrat, com sempre, molt ambiciós, en donar-li el valor que mereix la Lliga, encara que ha destacat que el seu objectiu és "guanyar-ho tot". Sobre l'eliminació contra el Bayern, Messi creu que els alemanys van ser superiors, però que no cal "donar-hi més voltes".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut