Futbol

Messi, després de reaparèixer amb l'Argentina: "No estic bé, fa molt de temps que no jugava a futbol"

Després de jugar 36 minuts en l'empat sense gols entre l'Argentina i Colòmbia a l'estadi Monumental de Buenos Aires, Leo Messi ha admès que li feia falta ritme futbolístic per rendir al màxim a la selecció argentina. "Encara no estic bé, fa molt temps que no jugava a futbol i després d'estar dos mesos aturat, amb Alejandro (Sabella) vam dir que el millor era que entrés en el segon temps", ha reconegut.

Actualitzat
Després de jugar 36 minuts en l'empat sense gols entre l'Argentina i Colòmbia a l'estadi Monumental de Buenos Aires, Leo Messi ha admès que li feia falta ritme futbolístic per rendir al màxim a la selecció argentina. "No estic bé, fa molt temps que no jugava a futbol i després d'estar dos mesos aturat, amb Alejandro (Sabella) vam dir que el millor era que entrés en el segon temps", ha reconegut.

 L'astre argentí, que per primera vegada en l'era Sabella no va ser titular, va tenir poca acció després de l'alta mèdica que va rebre hores abans del duel per part del F. C. Barcelona, després de patir una elongació al bíceps femoral de la cama dreta. L'últim partit de Messi havia estat el que el Barça havia jugat contra l'Atlètic de Madrid el 12 de maig.
   
En la seva anàlisi de l'empat davant Colòmbia, Messi ha assegurat que "Ospina va ser la figura del partit" i després va explicar la discussió que va tenir amb l'àrbitre veneçolà Marlon Escalante sobre el gol anul·lat a Sergio Kun Agüero. "Li vaig explicar que no em vaig anticipar a la jugada, jo segueixo corrent. No era 'offside'. L'hi vaig dir però em deia que ja havia xiulat".

Finalment, el crac blaugrana ha posat en dubte la seva presència en el partit que dimarts la selecció argentina disputarà a Quito contra l'Equador. "No ho sé, fa molt de temps que estava sense futbol. Jugar en altura és molt desgast. Encara que no jugui, la selecció sortirà a guanyar sempre", ha conclòs.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut