Actualitat blaugrana

Messi defensa que Ronaldinho és el millor del món i Puyol s'incorpora a la dinàmica de grup

El davanter del Barça Leo Messi ha defensat Ronaldinho després que el brasiler va rebre xiulets d'un sector de l'afició del Camp Nou. Per l'argentí, el Gaúcho continua sent el millor del món. D'altra banda, el capità Carles Puyol, després de tres mesos lesionat, s'ha incorporat a la dinàmica de grup. Tot i això, el defensa català és baixa per jugar dissabte contra el Sevilla i està pràcticament descartat per enfrontar-se al Saragossa. Puyol, però, rebrà l'alta mèdica la setmana que ve.

Actualitzat

A Can Barça es respira. Després d'empatar a Pamplona, el Barça era un equip que generava moltíssims dubtes, però l'aficionat culer respira molt més tranquil després de la victòria contra l'Olympique. Respira l'aficionat, els directius i, sobretot, respira Frank Rijkaard, que era l'objectiu principal de les moltes crítiques que havia generat el mal començament de temporada. Cada gol que va fer el Barça semblava alliberar una mica més el tècnic blaugrana, malgrat que no podia estar del tot satisfet amb el nivell de joc del seu equip.

Si una imatge val més que mil paraules, només veient la reacció de Rijkaard com va celebrar cadascun dels tres gols, queda absolutament tot dit. Contra l'Olympique, el Barça va tornar a trobar el camí del gol, però no pas del bon joc. El trident d'atac va fer parlar. Messi, el millor del partit, perquè va provocar el primer gol, en pròpia porta, i va ser l'autor del segon. Henry, perquè es va estrenar com a golejador amb la samarreta barcelonista en partit oficial. I Ronaldinho perquè, per tercer partit consecutiu, va ser substituït.

Visita al Circuit de Catalunya

De moment la plantilla dedica més temps als actes promocionals que no a preparar el partit de dissabte. Després de l'entrenament del matí els jugadors van anar al circuit de Catalunya, on a més de rebre un cotxe de regal, han pogut experimentar de primera mà les sensacions de rodar a tota velocitat pel traçat de Montmeló.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut