Messi durant un entrenament de la selecció argentina  (Foto: EFE)
Messi durant un entrenament de la selecció argentina (Foto: EFE)
Mundial

Messi debuta avui al Mundial amb l'Argentina contra Bòsnia-Hercegovina

Messi debuta al Mundial del Brasil amb la selecció de l'Argentina contra la de Bòsnia-Hercegovina. Els blanc i blaus lluitaran per aconseguir el seu tercer títol mundial de la mà de la seva estrella. El jugador blaugrana jugarà per primera vegada al famós estadi de Maracanà.

Actualitzat

Arriba el moment del debut de Messi al Mundial del Brasil. La selecció de l'Argentina, que fa catorze anys que no supera els quarts de final en un Mundial, s'enfronta a Bòsnia-Hercegovina aquesta nit a l'estadi de Maracanà. Serà el primer partit de l'estrella argentina al mític estadi, una de les icones històriques del futbol brasiler i mundial.

Totes les mirades estaran posades sobre Lionel Messi, qui ho ha guanyat tot amb el seu club però segueix en deute amb la selecció. El jugador blaugrana, líder indiscutible d'aquesta selecció, conduirà l'atac juntament amb Sergio Agüero per aconseguir el tercer mundial del seu país, i l'únic títol que li falta per guanyar a l'astre del futbol.

La selecció dirigida per Alejandro Sabella és una de les favorites d'aquest Mundial que es disputa al territori de l'etern rival continental, Brasil. Bòsnia, sota el lideratge del davanter del City Edin Dzeko, jugarà per primera vegada un Mundial.

 

Anar al contingut