Barça

Messi comença la temporada endollat i ja porta vuit gols en quatre partits

L'argentí ha firmat una extraordinària arrencada de temporada i ja porta 8 gols entre Champions i Lliga

Laura BruguésActualitzat

Europa s'ha tornat a rendir un cop més a la màgia de Leo Messi després de l'exhibició contra la Juventus. L'argentí ha firmat una extraordinària arrencada de temporada i ja porta 8 gols entre Champions i Lliga. El gest de Messi assenyalant el cel amb els dits és absolutament reconeixedor. Quan el fa, vol dir que acaba de marcar un gol. I en aquest inici de temporada ja l'ha fet vuit cops. Per tant, porta dos gols més que la temporada passada i el doble que fa dues campanyes per aquestes dates.

L'exhibició de Messi contra la Juve i el doblet que es va apuntar --ja en porta dos-- remarca el gran inici de campanya de l'argentí: amb gols "sui generis" i demostrant també una associació excel·lent amb Luis Suárez, en forma de paret per marcar.

Fins ara, el màxim assistent de Messi ha estat un lateral esquerre: Jordi Alba, que, fins ara, li ha fet tres passades de gol, en el derbi de dissabte, dues, que van contribuir que l'argentí marqués el seu primer "hat-trick" de la temporada i encarrilés el triomf. Així, va marxar cap a casa amb una altra pilota a les mans. Les altres assistències han estat de Rakitic i Alcácer.

El de Torrent va assistir-lo a Mendizorrotza, on Messi va marcar l'altre doblet amb què el Barça va sumar els 3 punts. Els vuit gols de Messi encara podrien ser més, aquesta temporada, si no hagués estavellat la pilota al pal en sis ocasions, l'últim contra la Juve.

ARXIVAT A:
Messi
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut