Barça

Messi arriba al gol número 500 amb la samarreta del Barça

L'argentí del Barça anota al Sánchez Pizjuán el seu gol número 500 amb el primer equip del Barça, entre partits oficials i amistosos. Una xifra amb la qual la seva llegenda s'engrandeix una mica més

Actualitzat

Leo Messi ja té un nou rècord a la butxaca: aquest diumenge ha arribat als 500 gols amb la samarreta del Barça. L'argentí ha aprofitat una assistència de de Neymar per marcar el gol de l'empat al Sánchez Pizjuán davant el Sevilla.

Amb aquesta diana, Messi suma 500 gols en 592 partits com a blaugrana, 469 en 545 oficials i 31 en 47 amistosos. Molt lluny hi trobem altres jugadors que van vestir la samarreta del Barça com Paulino Alcántara (395) i Josep Samitier (361) .

El gol al Sevilla permet a Messi, a més, situar-se com a pichichi de la Lliga amb vuit gols, els mateixos gols que el seu company Luis Suárez.

Així va arribar el seu primer gol

La llegenda de Leo Messi va començar el 20 de juliol de 2004 i va ser en un partit amistós contra el Palamós, a l'Estadi Municipal. El partit va acabar amb la victòria del Barça per un clar i contundent 0-6

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut