Messi, Barça
El crac argentí ja és el cinquè màxim golejador de la història del Barça.

Messi arriba al gol 100 amb Guardiola i ja és el màxim golejador europeu del Barça

Amb el gol contra el Copenhaguen a la Lliga de campions, Leo Messi s'ha convertit en el màxim golejador històric (32 gols) en competicions europees del Barça i ha arribat al seu gol número 100 amb Pep Guardiola com a entrenador. A més d'ajudar el seu equip a aconseguir l'empat final (1-1), Messi ha aconseguit el doble registre de transformar-se en el màxim golejador del F.C. Barcelona en la màxima competició continental, a més d'arribar als cent gols sota el comandament de Pep Guardiola. Fins ahir, l'argentí compartia amb el brasiler Rivaldo el reconeixement de ser el màxim golejador de l'equip barcelonista a Europa amb 31 dianes, però amb la seva actuació contra el conjunt danès ja té l'honor de posseir la distinció en solitari.

L'estrena golejadora del Pilota d'Or 2009 a Europa va ser fa cinc anys, el 2 de novembre de 2005, en la fase de grups de la Lliga de Campions contra el Panathinaikos grec. Va ser un 5-0 al Camp Nou per al Barça, i l'argentí va marcar el tercer de la golejada, en el minut 34.

També ha arribat als cent gols en el cicle de Guardiola, que va començar en la temporada 2008-2009. Amb el de Santpedor a la banqueta, l'argentí ha marcat 100 gols en 117 partits, destacant-se els números de la temporada 2009-2010, en què va marcar 47 gols, xifra que li ha valgut la Bota d'Or 2010.

La primera diana de Messi amb Guardiola va ser el 13 de setembre de 2008 contra el Racing en la segona jornada de Lliga. El partit va acabar 1-1, malgrat que el de Rosario havia avantatjat els culers gràcies a un penal en el minut 70.

Amb 142 gols des que va debutar en el primer equip en la temporada 2004-2005, el crac argentí ja és el cinquè màxim golejador de la història del Barça i té molt a prop el quart: Josep Escolà (164 gols en 14 temporades).