Futbol

Messi arriba a Guatemala per disputar-hi un partit amistós contra la selecció centreamericana

Les acusacions de frau fiscal presentades contra Messi han agafat el futbolista a Guatemala. El crac del Barça disputarà aquest divendres un partit amistós amb l'Argentina al país centreamericà. La polèmica generada per la querella no ha impedit que una multitud de persones esperés la seva arribada a l'aeroport La Aurora.

Messi ha centrat l'atenció a l'aeroport La Aurora, a Guatemala. (Foto: EFE)

Les acusacions de frau fiscal presentades contra Messi han agafat el futbolista a la capital de Guatemala. El crac del Barça disputarà aquest divendres un partit amistós amb l'Argentina al país centreamericà. La polèmica generada per la querella no ha impedit que una multitud de persones esperés la seva arribada a l'aeroport La Aurora.

L'"albiceleste", que ha volat directament a Guatemala des de Quito, cobrarà un milió i mig de dòlars per la disputa d'aquest bolo, quantitat que s'incrementa en mig milió si hi participa Messi. L'altre blaugrana, Mascherano, també jugarà a l'Estadi Nacional Mateo Flores. En canvi, el madridista Di María o Garay han al·legat motius personals per no anar-hi.

NOTÍCIES RELACIONADES