Leo Messi ha penjat un missatge al seu perfil de Facebook
Barça

Messi agraeix les nombroses mostres de suport rebudes després de la lesió al genoll esquerre

"Moltes gràcies a tots pels missatges de suport. Per a qualsevol que estima el futbol, el més difícil és no poder jugar. Ara toca recuperar-me bé per poder tornar al camp. Un gran abraçada", ha escrit el crac argentí en un missatge a les xarxes socials

Actualitzat

Leo Messi ha volgut agrair les nombroses mostres de suport rebudes després de la lesió que es va fer en el partit contra el Las Palmas en un missatge escrit a través de les xarxes socials dirigit als seus milers de seguidors.

"Moltes gràcies a tots pels missatges de suport. Per a qualsevol que estima el futbol, el més difícil és no poder jugar. Ara toca recuperar-me bé per poder tornar al camp. Un gran abraçada", ha escrit el crac argentí al seu perfil de Facebook.

Messi va patir contra el conjunt canari un trencament del lligament col·lateral intern del genoll esquerre que el tindrà entre set i vuit setmanes de baixa. El crac argentí ja ha començat la primera fase de la recuperació i espera poder reaparèixer en el clàssic contra el Reial Madrid el 21 de novembre al Camp Nou.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut