Barça

Més de 47.000 socis han votat a les eleccions del Barça

Finalment, 47.270 socis, un 43,12% del cens electoral, han dipositat la papereta a dins de l'urna

Oriol LlachActualitzat

El dia ha començat amb cues de gent esperant-se que obrissin les portes per poder votar. Passaven les hores i no paraven d'arribar socis a les instal·lacions habilitades per votar el futur president del FC Barcelona al Camp Nou. Finalment, 47.270 socis, un 43,12% del cens electoral, han dipositat la papereta a dins de l'urna. Cal recordar que els comicis amb una major participació, en número absolut, van ser els del 2010, amb 57.088 vots.

Tots els candidats ja han passat per les urnes. El més matiner ha estat Josep Maria Bartomeu, tot i arribar una mica més tard del que estava previst; a continuació, Joan Laporta, envoltat de seguidors i membres del seu equip; després, Toni Freixa, que ha estat aturat per diversos socis que el volien felicitar, i, finalment, Agustí Benedito, que en presentar-se davant de la mesa ha descobert que no portava la papereta per votar. Després d'uns moments d'espera, un membre del seu equip n'hi ha facilitat una. Benedito, abans d'introduir-la a l'urna, s'ha volgut assegurar que portava escrit el seu nom.

Una llarga llista de personalitats també han participat en la votació: Luis Enrique; Piqué; exjugadors com Éric Abidal, Migueli, Puyol o Xavi Hernández, que ha vingut expressament des d'Eivissa; els expresidents Sandro Rosell i Joan Gaspart; l'entrenador del Barça d'handbol, Xavi Pascual; l'exjugador de bàsquet Audie Norris, i el president de la comissió gestora, Ramon Adell, entre d'altres.

Dia d'eleccions i de festa entre els socis, gent de tots les edats, famílies senceres, gent gran o persones amb mobilitat reduïda, que han rebut una atenció especial per facilitar-los el dret de vot. Fins i tot, un soci ha desafiat la multitud blaugrana presentant-se davant de l'urna amb una samarreta de Cristiano Ronaldo.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut