Aficionats durant l'últim clàssic al Camp Nou
Aficionats durant l'últim clàssic al Camp Nou
Barça

Més de 300 socis demandaran el Barça pel cas de frau dels abonaments en l'últim clàssic

Els demandants presentaran una sol·licitud de mesura cautelar que els permeti accedir al Camp Nou i volen una compensació econòmica de 250 euros

Actualitzat

Més de 300 socis del FC Barcelona presentaran una demanda col·lectiva contra el club blaugrana pel cas del frau d'abonaments durant la temporada passada, després que l'entitat blaugrana anunciés que sancionaria 2.822 socis per haver falsificat entrades durant l'últim clàssic contra el Reial Madrid al Camp Nou.

Els socis tramitaran la demanda a través del bufet d'advocats Miralbell Guerin, que recorda que aquells que no s'adhereixin al recurs hauran de complir la sanció. Els socis afectats que vulguin presentar un recurs tenen 40 dies, des que van rebre la notificació de la sanció. El termini s'acaba entre la primera i la segona setmana de setembre.

El bufet ha fet públic un resum de la demanda on exposen alguns dels punts de la defensa. D'entrada, es demanarà una sol·licitud de mesura cautelar que permeti als socis sancionats poder entrar al recinte del Camp Nou mentre duri el procés judicial i no hi hagi una sentència ferma. També es demana la "nul·litat del procés sancionador", entre d'altres motius, per "falta de proves dels fets imputables", i una compensació econòmica de 250 euros: 50 per no permetre als afectats veure l'últim partit del curs, contra la Reial Societat --el dia del comiat d'Andrés Iniesta-- i 200 com a reparació pel dany generat en la seva imatge.
Anar al contingut