MotoGP

Més de 10.000 persones inunden Cervera per celebrar el sisè mundial de Marc Márquez

Marc Márquez celebra el seu sisè mundial amb una rua pels carrers de Cervera en la qual es calcula que han assistit més de 10.000 persones

Actualitzat

Cervera s'ha bolcat amb el seu veí més il·lustre. Marc Márquez ha celebrat el seu sisè mundial amb una rua pels carrers de la ciutat que ha començat a les 7 de la tarda. Aficionats del motor, veïns de la ciutat i companys del pilot han volgut acompanyar Márquez en aquesta festa que ha acabat dalt d'un escenari a la plaça Pius XII. És allà on s'han fet els parlaments i on han participat membres del seu equip, el germà Àlex Márquez, pares, avis i membres del club de fans que són qui han organitzat la rua.

Es calcula que s'ha superat en nombre de participants a la festa de l'any passat, pel cinquè mundial de Marc. Més de 10.000 persones han inundat Cervera en el que ja s'ha convertit en una tradició any rere any. El pilot de 24 anys s'ha mostrat feliç per poder compartir l'alegria del sisè mundial amb tothom que l'ha volgut acompanyar i ha declarat que "aprofitarà l'hivern per estudiar els errors que ha comès aquesta temporada i no cometre'ls la vinent" quan és conscient que "sortirà a revalidar el títol de campió".

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut