Fòrmula 1

Mercedes presenta a Jerez el nou W04 que pilotaran Rosberg i Hamilton

L'acte s'ha dut a terme en el circuit de Jerez on dema començaran els entrenaments de pretemporada. El nou Mercedes W04 no presenta novetats espectaculars. Es una evolució del cotxe de la passada temporada amb petites millores.

Actualitzat
Mercedes ha estat avui l'encarregat de presentar el seu cotxe i els seus pilots de cara el Mundial d'aquest any. L'acte s'ha dut a terme en el circuit de Jerez on dema començaran els entrenaments de pretemporada. El nou Mercedes W04 no presenta novetats espectaculars. Es una evolució del cotxe de la passada temporada amb petites millores. El que si ha canviat a Mercedes es la formació de pilots. Nico Rosberg continua, però Michael Schumacher ha estat substituit per Lewis Hamilton. L'entrada del pilot anglès a l'equip alemany es la novetat mes important del nou campionat.

Nico Rosberg serà el pilot que fera el primer rodatge del monoplaça, i Hamilton s'asseurà per primer cop al volant d'un Mercedes actual de F1 en les jornades de dijous i divendres.
El pilot anglès ha explicat que tot i l'absència de novetats espectaculars, els enginyers de l'equip han millorat cada un dels seus petits detalls i que de moment no s'esperaven canvis importants. Hamilton ja havia explicat al llarg de l'hivern que no comptava en lluitar pel títol, però que si les coses anaven be, podia estar a l'abast d'obtenir una victòria abans de l'acabament del Mundial 2013.

L'equip també disposa d'un nou cap, ja que Norbert Haugg, anterior màxim responsable esportiu de la marca alemanya, ha estat substituit per l'austríac Torger (Toto) Wolff, que en els darrers temps era director executiu de Williams i accionista d'aquest equip, que ha hagut de deixar al passar al capdavant de l'area esportiva de Mercedes.

L'equip de F1 desitja millorar els resultats de la passada temporada en què Nico Rosberg va obtenir la seva primera victòria (GP de la Xina) . Un resultat que nomes es va poder completar amb dos altres podis, però cap en les 12 darreres curses. Rosberg i Hamilton creuen que ara, el primer objectiu, és reduir la diferencia que els separa dels monoplaces capdavanters



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut