El Mercedes de Nico Rosberg, al "pit-lane" (Reuters)
Fórmula 1

Mercedes demanda un enginyer perquè creu que estava espiant per a Ferrari

L'equip alemany emprendrà accions legals contra Benjamin Hoyle, que aquest mes acaba contracte i suposadament marxarà a l'escuderia italiana

Actualitzat

L'ombra de l'espionatge ha tornat a aparèixer a la Fórmula 1. D'acord amb una informació de Bloomberg, Mercedes demandarà un dels seus enginyers, Benjamin Hoyle, a qui acusa de guardar-se informació confidencial per facilitar-la a la competència, suposadament a Ferrari.

Hoyle treballava des del 2012 en el departament de desenvolupament de motors, que no només feia feina per a l'equip Mercedes, sinó també per a Force India, Williams i Lotus. El mes de maig va comunicar a l'equip la seva intenció de renovar quan el seu contracte expirés, al desembre.

Poc després, Mercedes es va assabentar que Hoyle tenia intenció de marxar a Ferrari i el va canviar de departament, assignant-li tasques sense relació directa amb l'F1. Malgrat això, l'equip assegura que l'enginyer va estar consultant i recopilant informació confidencial de l'F1. "La companyia ha fet els passos necessaris per preservar la seva propietat intel·lectual", ha afirmat en un comunicat.

Anar al contingut