Sergi Roberto
Molts equips volen Sergi Roberto (Reuters)
Futbol

Mercat de fitxatges per a la temporada 2017-2018 (7-13 d'agost)

Segueix les últimes informacions i els rumors del mercat de fitxatges per a la temporada 2017-2018

RedaccióActualitzat

10/08/2017

Sergi Roberto, un caramel per mitja Europa: el diari "Sport" obre avui avisant del perill que corre la continuïtat de Sergi Roberto al FC Barcelona. La Juventus, el Chelsea i el Manchester United ja han mostrat interès pel jugador, que crida l'atenció del mercat especialment per la seva baixa clàusula de rescissió, de 40 milions d'euros. Aquests equips oferirien a Sergi Roberto la garantia de ser minuts, i serà important que el de Reus conegui el rol que l'espera al Barça aquesta temporada.

 

09/08/2017

Mbappé tria el PSG: "Téléfoot" informa que Kylian Mbappé ja hauria decidit el seu futur: vol jugar al París Saint-Germain. El davanter del Mònaco es voldria a quedar a França. Tot i això, el cost del traspàs seria d'uns 155 milions. D'aquesta manera, el PSG hauria de fer una altra gran inversió després de la de Neymar, pel que l'acord entre els clubs es preveu difícil.

Dembélé, 120 milions: la revista "Kicker" assegura que el Borussia Dortmund estaria disposat a alliberar Ousmane Dembélé a partir de 120 milions d'euros. Des d'Alemanya apunten que el viatge d'una expedició blaugrana per a negociar era menys necessari que el viatge a Anglaterra per Coutinho, ja que veuen més factible l'acord del Barça amb el Liverpool.

 

08/08/2017

El destí incert d'Arda Turan: el turc s'està relacionant durant les últimes hores amb els seus dos exequips. Per una banda, el diari "Marca" publica que el jugador s'ha ofert a l'Atlètic de Madrid, però en principi el "Cholo" Simeone ja no vol comptar amb ell. A l'altre costat hi ha el Galatasaray, que sí que està interessat en fitxar-lo. Això ha explicat el mateix president del club turc, Dursun Özbek, al diari "Hurriyet": ·És un gran jugador. Ens agradaria que acabi la carrera aquí i hi estem treballant". 

 

07/08/2017

El PSG no en té prou i ara vol Mbappé. Segons "L'Équipe", el club parisenc encara no ha tancat la plantilla, tot i el fitxatge de Neymar per 222 milions d'euros. Així, ara el PSG estaria disposat a pagar els 180 milions que el Mònaco demana a canvi de la seva jove estrella. El diari francès assegura que el PSG ja ha estudiat la manera de no infringir el "fair play" financer, ja que compta a renegociar els seus patrocinis a l'alça i vendre alguns jugadors com Di María, Aurier, Matuidi i Krychowiak.

El Chelsea es posa seriós per Bale: en cas d'afrontar el fitxatge de Mbappé, el Reial Madrid es podria despendre de Gareth Bale. El Manchester United sempre ha mostrat interès en el madridista, però ara sembla ser que el Chelsea el vol de debò, publica l'"Express". D'aquesta manera, el Chelsea aprofitaria les relacions establertes amb el Madrid en el fitxatge de Morata per a emportar-se una de les peces més codiciades del mercat, sobretot a Anglaterra.

Anar al contingut