Els protagonistes del mercat de fitxatges (Reuters)
Futbol

Mercat de fitxatges per a la temporada 2017-2018 (24-30 de juliol)

Segueix les últimes informacions i els rumors del mercat de fitxatges per a la temporada 2017-2018

Actualitzat

28/07/2017

El Chelsea busca la cessió de Renato Sanches: el jove migcampista portuguès, de 19 anys, seria el nou objectiu del Chelsea segons el "Telegraph". Després d'una primera temporada decebedora, el Bayern de Munic estaria disposat a deixar sortir Renato Sanches com a cedit, i de moment ja havia rebut l'interès del Milan.

Spalletti compta amb Perisic: l'entrenador de l'Inter de Milà ha declarat que la seva intenció és "quedar-se Ivan Perisic, si és possible", ja que és un "jugador de classe mundial". Tot i això, la constant insistència del Manchester United podria allunyar el croat del Calcio.

El Milan, curiós: "Què fa, Cristiano"? "Sky Italia" revela una conversa entre els líders del Milan i Jorge Mendes, l'agent de Cristiano Ronaldo. En una reunió entre les dues parts per un altre tema, el Milan va interessar-se (de moment només és curiositat) pel futur del jugador portuguès. Tot i aquesta mostra d'interès, no es preveu que la cosa passi d'aquí perquè el cost de l'operació seria massa elevat per als italians.

La Roma apuja l'oferta per Mahrez: els italians porten setmanes darrere de l'extrem del Leicester. Després d'una primera oferta de 22 milions d'euros que els anglesos van rebutjar, ara la Roma augmentarà la xifra fins a 35 milions d'euros, explica el "Mirror". La Roma ha traspassat Rudiger i Salah a la Premier League, i ara pot oferir una quantitat de diners interessant per reforçar-se.

 

26/07/2017

El Manchester City competirà amb el Madrid per Mbappé: tot i el principi d'acord entre el Mònaco i el Madrid per Mbappé anunciat dimarts al diari "Marca", el Manchester City no abandonarà la lluita pel jugador francès. Així, l'"ESPN" afirma que el club anglès estaria preparant una oferta de 180 milions d'euros per Mbappé.

Lemar, el següent a abandonar el Mònaco: l'Arsenal està molt a prop de tancar la incorporació de l'extrem francès a canvi d'uns 50 milions d'euros. Amb l'acord tancat amb el jugador, segons "The Sun", Wenger espera ara que se certifiqui el traspàs, que seria per una xifra força inferior als 90 milions d'euros que demanava d'entrada el Mònaco.

La Juventus, darrere un tàndem del PSG: amb el fitxatge de Bernardeschi encara calent, "Stadionews" assegura que la Juventus vol tancar la plantilla amb dos fitxatges procedents del PSG: Matuidi i Thiago Silva. El francès seria el preferit per reforçar el centre del camp italià, ja que els fitxatges d'Emre Can i N'Zonzi s'han complicat. Pel que fa al brasiler, seria el recanvi de Bonucci.

Douglas podria ser el substitut de Nelson Semedo: el Benfica està interessat en Douglas, explica el diari portuguès "O Jogo". El Barça no compta amb el lateral brasiler, que la darrera temporada va jugar a l'Sporting de Gijón, i ara podria anar-se'n com a cedit al Benfica, on ocuparia el lloc que ha deixat Nelson Semedo.

 

24/07/2017

L'Inter, a totes per Arturo Vidal: el club italià vol fer un cop d'efecte al mercat, i disposa de 50 milions per gastar en un sol jugador, segons "La Gazzeta dello Sport". L'escollit seria el xilè Arturo Vidal, però sembla complicat que el Bayern de Munic cedeixi, ja que Carlo Ancelotti ha dit que confia en el migcampista "al cent per cent".

Emre Can, objectiu de la Juventus, declarat intransferible: en les últimes hores s'havia especulat molt amb la possibilitat que la Juventus oferís més de 30 milions d'euros per Emre Can, però Jürgen Klopp ha declarat que no tenen intenció de traspassar-lo. Tot i això, el migcampista acaba el contracte amb el Liverpool el 2018, i els italians podrien esperar per fitxar-lo a cost zero.

A Zubizarreta se li escapa Koscielny: el central francès ha confirmat que es quedarà a l'Arsenal, davant la intenció de fitxar-lo per part de l'Olympique de Marsella. Koscielny va renovar el gener passat fins al 2020, i ara seguirà a les ordres de Wenger.

El Manchester City posa Nasri en oferta: Pep Guardiola no compta amb Samir Nasri, i el club haurà de rebaixar les pretensions per poder-se treure de sobre el francès. Segons "The Times", el City esperava treure'n 23,5 milions d'euros, i ara ja es conformaria amb 11.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut