Les principals cares del mercat de fitxatges (Reuters)
Futbol

Mercat de fitxatges per a la temporada 2017-2018 (17-23 de juliol)

Segueix les últimes informacions i els rumors del mercat de fitxatges per a la temporada 2017-2018.

Actualitzat

21/07/2017

El Madrid torna a la càrrega per Mbappé: els blancs acaben d'ingressar una gran quantitat de diners amb el traspàs de Morata, i ara necessiten reforçar la davantera. El nom que sona amb més força des del principi de l'estiu és el de Kylian Mbappé, i ara explica "The Sun" que el Madrid oferirà uns 123 milions d'euros al Mònaco.

El Liverpool es nega a vendre Coutinho al Barça: el "Daily Mail" assegura que el FC Barcelona hauria ofert 80 milions d'euros per Coutinho, però el Liverpool no es vol desprendre del brasiler i lluitarà per quedar-se la seva estrella.

Cillessen trenca les aspiracions del Crystal Palace: el "Croydor Advertiser" recull unes declaracions del porter holandès, que diu que és "molt feliç" al Barça. Segons aquest diari, això ha suposat un cop per al Crystal Palace, que el tenia com a objectiu per reforçar la seva porteria.

Bernardeschi a la Juventus, pràcticament fet: "La Gazzetta Dello Sport" ja dona per fet que Bernardeschi serà nou jugador de la Fiorentina. L'extrem italià aniria a l'actual campió del Calcio a canvi d'uns 40 milions d'euros i amb un contracte que li asseguraria 4 milions d'euros anuals per a les properes 5 temporades.

 

20/07/2017

El Wolfsburg prova sort amb Martial: segons el "Kicker", el club alemany hauria sol·licitat al director esportiu del Manchester United, Olaf Rebbe, la cessió de l'atacant Anthony Martial, de 21 anys. L'operació, però, té una probabilitat d'èxit força baixa, ja que el francès compta amb ofertes d'equips més potents de la Premier League.

El Liverpool no es rendeix amb Keita: els "red" no es cansen, i pretenen aconseguir Naby Keita tant sí com no. Tot i que el Leipzig va rebutjar una oferta de 75 milions d'euros fa uns dies, el "Mirror" assegura ara que no s'han oblidat del migcampista, i que ara oferiran 79 milions d'euros, encara que el Leipzig els hagi dit que estan perdent el temps.

Mourinho es conforma amb "només" tres fitxatges més: l'entrenador del Manchester United, José Mourinho, va afirmar en roda de premsa que a ell li agradaria fitxar 4 jugadors, però que ara està "disposat a fitxar-ne només tres". De moment, el United ha fitxat Lukaku per 85 milions i Lindelóf per 35.

El PSG no retindrà Matuidi: el club francès deixarà sortir Blaise Matuidi, de 30 anys, en cas que el jugador vulgui ("L'Equipe"). El migcampista sona per a la Juventus, que el voldria com a pla B si no aconsegueix fitxar Matic, del Chelsea.

 

19/07/2017

Benzema, nou possible recanvi d'Alexis: el culebron sobre el possible traspàs d'Alexis Sánchez fa que molts noms estiguin lligats a l'Arsenal. L'últim d'ells és el del madridista Karim Benzema. El "The Sun" es fa ressò d'una informació que explica que l'Arsenal podria arribar a oferir 60 milions d'euros pel francès.

Guardiola podria pescar al Madrid: segons el diari "Marca", el tècnic català ja hauria convençut Danilo perquè se'n vagi a la Premier League, al Manchester City. Així, ara ja només faltaria tancar l'acord entre els dos clubs, cosa que podria resoldre's fàcilment en una xifra propera als 30-35 milions d'euros.

Rummenigge talla els rumors sobre Müller: en les últimes hores, molts rumors apuntaven que el Liverpool, l'Arsenal i el Chelsea volien fitxar Thomas Müller, però Rummenigge ha declarat ara a la revista "Sport Bild" que l'alemany és "intransferible".

Filipe Luís ja tracta Diego Costa com un membre més de l'Atlètic: el lateral brasiler va penjar una fotografia a l'Instagram amb diversos companys de l'Atlètic de Madrid. Filipe Luís els va etiquetar a tots... I en un racó també hi va etiquetar Diego Costa, fet que ha revolucionat les xarxes davant del seu possible retorn al club matalasser.

 

 

🇧🇷x🇦🇷 #preseason @lucianovietto @angelcorrea32 @mkranevitter5

A post shared by Filipe Luís Kasmirski (@filipeluis) on

 

18/07/2017

Chicharito podria sortir del Bayer: el director esportiu del Bayer Leverkusen, Rudi Völler, no tanca la porta a una possible sortida de "Chicharito" Hernández. Völler ha dit en una entrevista al diari "Frankfurter Allgemeinen Zeitung" que "rebem ofertes sovint, però estem esperant, sense pressa. Encara pot passar alguna cosa al respecte". Mitjans anglesos també afirmen que podria tornar a la Premier, després del seu pas pel Manchester United.

Krychowiak podria tornar a la Lliga: el migcampista polonès podria reforçar el centre del camp de l'Atlètic de Madrid, segons explica el mitjà del seu país "Przeglad Sportowy". Krychowiak ja va jugar a la Lliga, al Sevilla, on un bon rendiment el va portar al PSG a canvi d'uns 40 milions d'euros. A França no ha mostrat el seu potencial i ara tornaria per recuperar-lo, i no ha viatjat amb el seu equip, que ja està de pretemporada.

El Manchester United, a prop de fitxar Perisic: aquesta és una de les negociacions més llargues de l'estiu. El croat cada vegada està més a prop del United, però l'Inter en vol treure uns 55 milions d'euros, segons l'"Sky Sports", encara que també acceptarien una oferta econòmicament menor que inclogués Martial. Perisic s'hauria negat a viatjar amb l'equip italià a la Xina els propers dies, per la qual cosa el fitxatge podria ser imminent.

L'Everton, disposat a pagar la clàusula de Viera: el club anglès s'ha fixat en el referent de Las Palmas, i els diners no seran cap problema, tal com explica el "Marca". Després que els canaris van rebutjar una oferta de 25 milions d'euros del Swansea, ara l'Everton estaria disposat a pagar els 30 que estipula la seva clàusula de sortida. Las Palmas no vol desprendre's del que considera el seu eix, però serà difícil de retenir-lo econòmicament parlant.

 

17/07/2017

Mourinho demana Toni Kroos a canvi de De Gea: davant del nou interès per David De Gea, "The Sun" assegura que Mourinho no el deixarà escapar si l'operació no inclou el traspàs de Toni Kroos al Manchester United. Els anglesos ja haurien rebutjat una oferta de 57 milions d'euros pel porter.

El Milan no en té prou i ara vol Morata: el club italià és l'equip que més ha invertit en fitxatges aquest estiu, i el nou nom que sona és el d'Álvaro Morata. El davanter del Reial Madrid s'allunyaria del Chelsea, i ara el Milan li oferiria una fitxa anual de 10 milions, segons explica "La Gazzetta dello Sport".

Aubameyang té pocs dies per abandonar el Borussia: el director general de l'equip alemany, Hans-Joachim Watzke, ha declarat que si no se'n va aviat Aubameyang continuarà al Borussia, segons recull el "Daily Mail". S'hauria ofert el gabonès al Chelsea per uns 70 milions d'euros, però Watzke assegura que no n'han rebut cap oferta.

Wenger s'oblida de Kylian Mbappé i se centra en Thomas Lemar: l'Arsenal ja ha assumit que no fitxarà Mbappé, que seria el fitxatge més car de la història. El club anglès centra ara els esforços a negociar la incorporació de Lemar. L'extrem del Mònaco seria el substitut d'Alexis Sánchez, i hauria demanat anar-se'n a l'Arsenal, publica el "Telegraph".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut